tapahtumakuvaus

Ikuista ainutlaatuiset tapahtumat

Tilaa kokenut kuvaaja kuvaamaan tapahtumasi tai tuotteesi. Kuvaan kaikenlaiset kohteet elävistä kohteista esineisiin yksilöllisesti ja taidokkaasti.

Lue lisää kuvauspalveluista

Valokuvausta monipuolisesti

Olen Jari Kohonen, jo yli 30 vuoden ajan kameraa ammatikseen käyttänyt valokuvaaja ja tapahtumatuottaja. Tarjoan monipuolista ja laadukasta valokuvauspalvelua pääasiassa yrityksille ja yhteistöille, mutta toki myös yksityishenkilöille. Toimin joustavasti Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Forssassa ja muualla Kanta-Hämeen alueella.

Kuvia ja videoita

Palveluihini kuuluvat uheilu-, yritys-, tapahtuma-, kiinteistö-, henkilöstö- sekä studiokuvaukset. Toteutan kuvaukset kokonaisvaltaisena palveluna kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kokonaisuuteen kuuluvat tarvittaessa myös mm. kuvauslokaatiot, rekvisiitat, ideointi ja vaikkapa tehosteet. Sumua, savua ja tulta löytyy tarpeen ja tilanteen mukaan. Oppini valaisuun ja ylipäätään valokuvaukseen olen hiljattain päivittänyt Visuaaliviestinnän Instituutissa, joka on maamme tunnetuin ammattikuvaajien kouluttaja. Samassa oppilaitoksessa sain myös lisävalmennusta videokuvaukseen. Monipuolinen kalustoni tekee nyt myös videotuotannon mahdolliseksi. 

Tutustu tarkemmin tarjoamiini valokuvauspalveluihin!

Olen valokuvannut intohimoisesti jo vuodesta 1982 saakka. Lehdistöstä ja sähköisestä mediasta minulla on kokemusta jo vuodesta 1983 lähtien. Vuonna 1992 perustin oman yrityksen, Adamant Media Ky:n. Vuosien varrella minulla on ollut ilo ja kunnia kuvata useille alansa huipuille. Asiakkaitani ovat olleet mm. Tekniikan Maailma, Vauhdin Maailma, Hämeen Sanomat, Duudsonit, YLE, MTV3 ja Ilta-Sanomat.

Olipa kyseessä tuotekuvaus, yrityskuvaus tai muu kuvaustarve, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan lisää siitä, millaisia kuvia tarvitsette. Varmista, että tapahtumasi, tuotteesi tai yrityksesi muistetaan!

Valokuvauspalvelut

  • Tuotekuvaus
  • Yrityskuvaus
  • Henkilöstökuvaus
  • Kiinteistökuvaus
  • Studiokuvaus

Lue lisää >>

Kiinnostuitko kuvauspalveluista?


Suosittele meitä