Referenssit

Nettiin, paperille…

Niinhän se menee, että käyttöliittymiä informaation jakeluun on monia. Kun sähköposti nakuttaa sata meiliä päivässä, saattaa joku(nen) mennä vallan avaamatta roskakoriin. Jos vertaat omaa sähköpostiasi ja postilaatikkoa, saatat huomata, että fyysistä postia tulee paljon vähemmän kuin ennen. Ja sitä sähköistä tulee vastaavasti vallan p**keleesti. Tässä onkin se iskun paikka!

Hyvä (siis ihan oikeasti laadukas!!!) lehti luetaan varmemmin kuin mikä tahansa meili. Asiakaslehti on uusvanha formaatti, joka digiähkyn keskellä on suorastaan lohdullinen kokemus. Päähän sattuu vähemmän lehteä selatessa kuin kahlatessa läpi sitä loputonta nettierämaata. Sitä paitsi melkein jokainen meistä tuijottaa virkansa puolesta sinertävää ruutua 8-14 tuntia päivässä. Aika seppä pitää olla, jos sellaisen päivän päätteeksi vielä vapaa-ajalla haluaa uppoutua nettitarjonnan pariin.

Ja jos tuntuu, että kantti ei ihan vielä riitä lehden painattamiseen, voi saman kaman tietysti julkaista myös verkossa. Tai sekä että.

Kannattaa meikäläiseltäkin kysellä, kuinka homman saa levitykseen. Minulla on jokunen idea ja lisäksi olen tavannut hakeutua itseäni fiksumpaan seuraan, joten kyselemällä ja oppimalla viisastun joka päivä lisää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sivunvalmistuksesta! En varmasti ole halvin, mutta se ei olekaan pointtini. Hintahuutokaupan sijaan mun juttuni on se, että lähden hommiin aina täysillä ja tunteella mukaan. Olen hirveän kova innostumaan.

Painettujen lehtien ja verkkojulkaisujen ohella olen treenannut myös jonkin verran videoiden tekoa. Siihen tarpeeseen on ainakin kalustoa ihan hemmetisti ja tekemääni elävää kuvaa on julkaistu jo aika monessa paikassa, aina TV:tä myöten. Jussi-patsas vielä puuttuu, mutta siihen suuntaan ollaan lujaa menossa 😀

Referenssejä en nyt tässä ala luetella, koska ei kukaan jaksa lukea jotain puuduttavaa listaa. Aikkareita ja sanomalehtiä selaamalla voi nimi tulla jossain vastaan.