Julkaistu Jätä kommentti

Poikkeusajan poikkeustoimia

Koronan alkuhuuruissa kirjoittelin, että ei ole pienyrittäjän helppo keksiä uutta. Nyt se on kolmen kuukauden mitassa tullut jo todistettuakin. Pidän itseäni jossain määrin vilkkaan mielikuvituksen omistavana. Ideoita tulee ja menee kovalla tahdilla.

Reippaasta ideoinnista huolimatta kauppa käy melko nihkeästi. Sopeuttamalla kuluja pärjään, mutta monella eivät asiat ole edes näin hyvällä tolalla. Toivotan voimia kaikille Teille, jotka olette edelleen vailla työtä ja toimeentuloa.

Mutta se siitä valitusvirrestä. Kesä ja korona on kova yhdistelmä. Monella varmasti pää pursuaa ideoita ja aikaakin on touhuta tavallisesta poikkeavia puuhia.

Jos joku on nyt innostunut kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta, uskallan jo tässä vaiheessa lupailla, että väsään molempiin lempipuuhiini (ja ammatteihini) liittyviä napakoita videoinfoja piakkoin.

Tämän lisäksi juuri nyt, keskellä kesäkuun ehkä kuuminta päivää,  hoksasin, että voisin tarjota apua myös ihan oikeana mentorina. Jos siis olet päättänyt kirjoittaa kirjan, tarjoan mieluusti makutuomarointia ja oikolukupalvelua kohtuullisella hinnalla.

Olen itsekin kirjoittamassa parhaillaan kirjaa (itse asiassa kolmea…) ja etsin niille kustannustoimittajaa tai -toimittajia. Kustantajan etsinnässä alan pikku hiljaa jo luovuttaa.

Yhtiölleni on tulossa aputoiminimi, jonka puitteissa pystyn neuvottelemaan ainakin edulliset painohinnat ja jonkinlaista jakelukanavaakin olen rakentamassa. Yksittäiskappaleita painettuja teoksia, sekä sähköisiä e-kirjoja pystyn jo nyt myymään näiden verkkosivujeni kautta.

Omien kirjojeni kohdalla on tosiaan käymässä niin, että kustantajia ei ole tähän mennessä löytynyt, joten eiköhän tässä ole syytä tarttua härkää sarvista ihan omin ”pikku” kätösin. Kustantajat saavat tällä hetkellä sellaisen määrän käsikirjoituksia, että ellei ole jo valmiiksi nimekäs bestseller-kirjailija, on melko vaikeaa päästä edes kustantajien tuulikaappiin saakka.

Mutta ei heitetä tätäkään kirvestä kaivoon. Ainakaan kovin syvään. Olisin aika tumpelo, ellen olisi tähän ikään ja näillä palvelusvuosilla jo jonkinlaista verkostoa saanut kursittua kokoon…

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *