Julkaistu Jätä kommentti

Arkistojen kimppuun…

Kun maaliskuussa suurin osa töistä loppui, oli aikaa käydä oman menneisyyden kimppuun. Suomeksi siis avasin vanhat negakansiot, valokuvalaatikot, sekä cd- ja dvd-levyarkistot.

Kävin arkistoihin käsiksi myös siksi, että olen kasaamassa Ralli o’ reteetä2 -kirjaa. Tämä kuvamateriaalin määrä jaksaa kerta toisensa jälkeen yllättää. Sitä kamaa on sitten niin paljon, että ymmärrän pikku hiljaa olevani jo eräänlainen reliikki. Kävelevä moottoriurheilumuseo.

Näin meidän kesken tunnustan tässä ja nyt, että olen alkanut kakkoskirjan rinnalla kasata jo kolmososaakin. Näin siksi, että tarinoita löytyy koko ajan lisää. Mutta tehdään nyt toinen osa ensin alta pois.

Alan vaiheittain julkaista vanhoja juttuja myös täällä blogissa. Tämä on nyt ikään kuin päänavaus, mutta vielä tänään en lataa tänne muuta materiaalia. Ottaa nimittäin hetken, että osaan edes päättää, mistä aloittaisin.

Jos kiinnostusta löytyy, kaivelen arkistoista ainakin Vauhdin Maailmassa julkaistuja koeajoja ja vertailuja.  Mehän teimme ensin Juuso Pykälistön ja myöhemmin Marcus Grönholmin kanssa melkoisen läjän erilaisten kilpalaitteiden ja muiden viritettyjen vehkeiden koeajoja.

Pysykää siis kanavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *